Tevreden klanten aan het woord…

Footstep is een maatwerkbedrijf dat tewerkstelling creëert voor mindervaliden. We merkten dat onze werknemers het moeilijk vonden om etiketten recht te kleven op onze flessen. We hebben dan zelf een kaliber getekend en dit laten printen door 3D Infinity. Na twee keer testen was het al bingo en bereikten we de gewenste resultaten. Vervolgens heeft 3D Infinity een tool ontworpen dat we in onze machines konden plaatsen om flessenbreuk te vermijden. Simon denkt echt met je mee en zet jouw belang voorop. Hij neemt je probleem serieus en komt zijn beloftes na. In de toekomst gaan wij zeker nog met hem samenwerken.

Alain Floré – Footstep (Brugge)

“In onze fabriek hebben we een specifieke machine met een complex onderdeel, dat we niet meer kunnen verkrijgen bij de fabrikant. Daarom zijn we ons gaan verdiepen in de wereld van 3D en via het internet bij 3D Infinity terechtgekomen. Het contact verliep vlot en ze dachten direct met ons mee. De zaakvoerder was zeer bereidwillig. Hij kwam ter plekke kijken, ook als we vragen hadden of een test moesten draaien. Ze streefden ernaar om een goed product af te leveren. Het resultaat is zelfs beter dan de oorspronkelijke versie die we hadden. Sindsdien ontwerpt en print 3D Infinity onze lijmbuizen voor het etiketteren van onze blikken.”

Claude Gevers – Bonduelle (Kortemark)

“Als chirurg had ik 2 jaar geleden op zeer korte termijn een 3D-print nodig van een gezichtsscan. Binnen 1 dag had ik hem al! Sindsdien werk ik frequent met 3D Infinity samen. Zij leveren mij stukken van een schedel of neus, oogkassen en kaken in het kader van aangezichtsoperaties, zodat ik mijn planning kan opmaken. 3D Infinity vult deze nichemarkt perfect in. Zowel in de communicatie als aflevering van hun producten zijn ze zeer toegankelijk. Ze spelen kort op de bal en hebben een snelle levertijd, waardoor ze veel aantrekkelijker zijn dan grotere spelers.”

Professor Gwen Swennen – AZ Sint-Jan (Brugge)

 

“Een product in ontwikkelingsfase is ontastbaar en via de computer moeilijk te beoordelen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een specialist in 3D-printing. We hebben voor 3D Infinity gekozen door hun persoonlijke aanpak en correcte prijs. Op basis van ons ontwerp hebben ze een prototype geprint. Zo konden we het ontwerp optimaliseren voordat we tot productie overgingen. Het is zeer aangenaam dat het contact met 3D Infinity niet alleen maar digitaal verloopt. We hoeven zelfs niets te uploaden, want de zaakvoerder komt naar ons toe. Bovendien zijn ze zeer flexibel als we iets dringend nodig hebben. Ik zou hen zeker aanraden, als iemand op zoek is naar dergelijke producten.”

Sebastien Van De Putte – Kite Optics (Jabbeke)

“Als electromechanical engineering afdeling binnen Ocas maken we soms stukken aan en geven we ze uit. Voor testopstellingen wilden we ons verdiepen in 3D-printing en zijn we bij 3D Infinity terechtgekomen. Vooral hun persoonlijke service en snelle respons hebben ons overtuigd. Toen Simon langskwam, hadden we direct een aangename interactie. Er zat een gespecialiseerd persoon voor onze neus, waarmee we van gedachten konden wisselen. Hij stuurde ons ontwerp bij, om een nog beter printresultaat te bekomen. We kregen ter plekke een antwoord op onze vragen en ook daarna werd er snel geschakeld. Dat zijn de voordelen van hun kleinschaligheid. Ongeveer een jaar geleden zijn we begonnen met het printen van twee stukken (in RVS en metaal) en sindsdien zijn er nog veel gevolgd.”

Frank De Bruyne – Ocas (Zelzate)

OCAS (OnderzoeksCentrum voor de Aanwending van Staal) is een vooruitstrevend en marktgericht onderzoekscentrum dat staal en metaalgebaseerde oplossingen en resultaatgerichte diensten aanbiedt aan staalproducerende en -verwerkende bedrijven over de hele wereld. OCAS speelt in op de noden van klanten door legeringen en coatings te ontwikkelen, door samples te produceren en te testen en door samen met klanten staaltoepassingen te ontwikkelen. OCAS beschikt daarvoor over de modernste toestellen en installaties voor R&D in haar laboratoria in Zelzate en Zwijnaarde. Het onderzoekscentrum valoriseert haar knowhow via de ontwikkeling van producten en oplossingen, licenties, joint ventures en spinoffs. Het OCAS-team is samengesteld uit 140 ervaren internationale onderzoekers en technici. OCAS is een joint venture tussen het Vlaams Gewest en ArcelorMittal. www.ocas.be, services@ocas.be, +32 9 34 51 211

3D printen in regio Leuven

Bij 3D Infinity maken we 3D printen toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Upload daarom snel je 3D model en ontvang een gratis offerte. Ben je eerst op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van 3D printen in de omgeving van Leuven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met onze kennis op het gebied van 3D-printen en scannen graag verder.

Yves Marchand, zaakvoerder
Simon Truant, zaakvoerder

3D Infinity

Kantoor-productie-leveringen
Bogaardestraat 230-B6
9990 Maldegem

Administratie
Hellestraat 20
9910 Knesselare

Tel: 09 273 95 99

info@3dinfinity.be

BTW-nummer: BE 0650598497