3D printen Leuven: 3D Infinity is jouw specialist in 3D printen

3D printen Leuven: 3D Infinity is jouw specialist in 3D printen

Wil je in de omgeving van Leuven snel en nauwkeurig een model laten 3D printen? 3D Infinity helpt je bij het 3D tekenen, scannen en 3D printen van jouw objecten. Ons team bestaat uit ervaren professionals die je vakkundig verder helpen.

Neem contact op met jouw partner voor 3D printen en 3D scannen in regio Leuven

3D print bovenkaak
previous arrow
next arrow
Slider

Een nieuwe manier van maken

De mogelijkheden van 3D printing zijn eindeloos. Een 3D printer bouwt een object laagje per laagje op. Het apparaat zet een digitaal bestand om in een tastbaar object. Ben je als bedrijf bezig met het ontwikkelen van een product? Het gebruik van een 3D-printer kan dan een groot voordeel zijn, ongeacht in welke sector je werkt. Het maakt productontwikkeling niet alleen goedkoper, maar ook veel eenvoudiger en sneller. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid machinepark om je steeds het juiste materiaal aan te kunnen bieden.

De voordelen van 3D printen

3D printen kent veel voordelen: vrijheid van vormgeving, flexibel opschalen, massa-personalisatie, keuzevrijheid van materiaal en productie van complexe ontwerpen zonder assemblage om er maar een paar te noemen. Maar 3D printen is ook een duurzame techniek. Waar je bij veel traditionele technieken restafval hebt, heb je met een 3D-printer alleen dat nodig wat je daadwerkelijk print. Het grootste voordeel van industrieel 3D-printen is echter dat er geen obstakels meer zijn. Letterlijk elke vorm is mogelijk. Denk hierbij aan ingewikkelde, organische vormen, zoals bijvoorbeeld een slakkenhuis. 3D-printers kennen op dat vlak geen limieten. Kortom, the sky is the limit.

3D printen in regio Leuven

Bij 3D Infinity maken we 3D printen toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Upload daarom snel je 3D model en ontvang een gratis offerte. Ben je eerst op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van 3D printen in de omgeving van Leuven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met onze kennis op het gebied van 3D-printen en scannen graag verder.

Onze referenties

Onderstaande bedrijven maakten reeds gebruik van onze diensten.

Yves Marchand, zaakvoerder
Simon Truant, zaakvoerder

3D Infinity

Kantoor-productie-leveringen
Bogaardestraat 230-B6
9990 Maldegem

Administratie
Hellestraat 20
9910 Knesselare

Tel: 09 273 95 99

info@3dinfinity.be

BTW-nummer: BE 0650598497