3D Infinity, uw partner voor uw 3D print en 3D scan projecten.

3D PROTOTYPING

Elk project is uniek en vraagt om een oplossing op maat. Bij 3D Infinity worden de mogelijkheden altijd met je besproken en helpen wij je met het kiezen van de juiste materialen en technieken. Wij beschikken dan ook over verschillende 3D-printers om je nog beter van dienst te zijn. Op die manier realiseren wij steeds weer het beste resultaat. Wij zijn immers ook al jaren ervaren met 3D prototyping en additive manufacturing.

UW IDEE

We starten met het idee in je hoofd. Dit zetten we met een 3D-computermodel om tot een tastbaar object dat je mee naar huis neemt. Of het nu gaat om een enkel stuk of een reeks3D Infinity uit Knesselare bij Gent (Oost-Vlaanderen) staat dan ook voor kwaliteit, service én vertrouwen.

VERTROUWEN

Het ontwikkelen van een nieuw product is een belangrijk proces en wij begrijpen dat geheimhouding een belangrijke rol speel. Doorgestuurde informatie wordt dan ook met discretie behandeld. Wij zijn eveneens bereid een CDA (Confidential Disclosure Agreement) te ondertekenen.

SERVICE

Dankzij onze structuur kunnen wij ook steeds een snelle levering garanderen. Bij een offerteaanvraag vermelden wij altijd de levertermijn.

Ons machinepark is uitgerust met moderne machines die hoge resoluties behalen en steeds mooie kwaliteit leveren.

Wij zijn er van overtuigd dat een persoonlijk contact de zakelijke relaties versterkt. Indien gewenst komen wij langs voor meer informatie rond 3D printen, onze materialen en services.

3D printen in regio Leuven

Bij 3D Infinity maken we 3D printen toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Upload daarom snel je 3D model en ontvang een gratis offerte. Ben je eerst op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van 3D printen in de omgeving van Leuven? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met onze kennis op het gebied van 3D-printen en scannen graag verder.

Yves Marchand, zaakvoerder
Simon Truant, zaakvoerder

3D Infinity

Kantoor-productie-leveringen
Bogaardestraat 230-B6
9990 Maldegem

Administratie
Hellestraat 20
9910 Knesselare

Tel: 09 273 95 99

info@3dinfinity.be

BTW-nummer: BE 0650598497